Unde există un grătar, berea vine singură. De aceea în curtea vilei există amenajat un loc cu grătar care funcţionează în fiecare seară.
Internet de mare viteză non-stop gratuit. În living este instalat un laptop, la dispoziţia turiştilor, conectat în permanenţă la Internet.
Toţi turiştii cazaţi în această vila beneficiază de acces la bucătăria aflată în living. Există aragaz, cuptor cu microunde, chiuvetă şi o masa de lucru pentru pregătit gustări.
Nu facem economie la apa caldă. . Pentru că nu costă nimic. Vila este dotată cu un sistem performant de panouri solare care generează suficientă apă caldă pentru a asigura necesarul pentru o saptămână în avans. Dacă sunt nori şi consumul este foarte mare, sistemul este dublat de unul electric.
În apropiere se află un parc de distractii şi un sat de vacanţă la o distanţă de câteva minute de mers pe jos. Există de asemenea câteva terase şi restaurante unde se pot servi mese calde. Pizzeria "La luna Rosa" se află situată vis-a- vis de vila.Vila "Delfinul Alb" a fost deschisă oficial turiştilor din ţară şi străinătate...

  • Mai multe


Astazi , pentru prima dată de la inaugurare, capacitatea de cazare a vilei a fost ocupată în proporţie de 100%...

  • Mai multe

S.C. EUROTRIP S.R.L.

Tel.:
+40341-480931

Fax.:
+40241-760177

Address:

Navodari, bloc A4, ap 26
Jud.Constanta,Romania.

E-mail:

contact@eurotrip.ro